Sunshine Τραπεζομάντηλο 5452 Beige 140 cm x 140 cm

Κωδικός προϊόντος: sun_172-2-5452-beige

4.62 με Φ.Π.Α.

Παράδοση 4 έως 10 ημέρες

Ειδικές τιμές για επαγγελματίες & για ιδιώτες ανω των 300 ευρώ

Κορυφαίες Προσφορές έως -60%!

Βρείτε κορυφαίες προσφορές σε λευκά είδη έως -60%!

Χρήσιμες Πληροφορίες

Επιστροφές Προϊόντων

Για όλες τις παραγγελίες εντός Ελλάδας οι οποίες πραγματοποιούνται από το mycasa.gr, ο πελάτης έχει δικαίωμα επιστροφής του προϊόντος που παράγγειλε εφόσον συντρέχουν όλες οι νόμιμες προϋποθέσεις. Για αναλυτικές πληροφορίες, παρακαλούμε επισκεφτθείτε τη σελίδα “Επιστροφή Προϊόντων”.

Χρεώσεις Μεταφορικών
  • Δωρεάν Μεταφορικά για παραγγελίες Λευκών Ειδών άνω των 15€ , με εξαίρεση τις δυσπρόσιτες περιοχές για τις οποίες υπάρχει χρέωση €6.
  • Για παραγγελίες Λευκών Ειδών κάτω των 15€, η χρέωση είναι 2€ , με εξαίρεση τις δυσπρόσιτες περιοχές για τις οποίες υπάρχει χρέωση €6.
  • Για παραγγελίες με έπιπλα, φωτιστικά και διακοσμητικά, τα μεταφορικά υπολογίζονται αυτόματα στο τελικό στάδιο της παραγγελίας μετά την εισαγωγή του Τ.Κ. της περιοχής σας, με ελάχιστα μεταφορικά τα €12,90.
  • Για τα ογκώδη και βαριά προϊόντα η χρέωση μεταφορικών αφορά παράδοση επί του πεζοδρομίου της διεύθυνσής σας. Για δυσπρόσιτες περιοχές η παράδοση αφορά στην έδρα του πρακτορείου μεταφορών της περιοχής.
  • Οι παραδόσεις των παραγγελιών με ογκώδη και βαριά προϊόντα γίνονται καθημερινά στο χρονικό διάστημα 9:00 με 17:00 κατόπιν συνεννόησης με τη μεταφορική εταιρεία.
Φροντίδα Προϊόντων

Κάθε προϊόν διαθέτει στην περιγραφή του πληροφορίες τόσο για την φροντίδα του κατά την χρήση του, όσο και για σημείαμ που πρέπει ο πελάτης να προσέξει κατά την εφαρμογή/χρήση του. Αν για κάποιο λόγο έχετε οποιαδήποτε απορία, παρακαλούμε συμβουλευτείτε μας καλώντας μας στο 215 215 96 75.

Χαρακτηριστικά Προϊόντος

Σύνθεση

Διαστάσεις

Χρώμα

Τεμάχια

Κατασκευαστής

Περιγραφή Προϊόντος

Η συσκευασία περιέχει:

Sunshine Τραπεζομάντηλο χρωματιστο με καρό μοτίβο, από σύμμεικτο βαμβάκι. Ιδανικό για καθημερινή χρήση, εύκολο στο καθάρισμα. Διαθέσιμο σε πολλά διαφορετικά χρώματα και σχέδια, δίνει έναν χαρούμενο τόνο στο τραπέζι της κουζίνας σας.